Välkommen på event under Smedjeveckan i Skara

Under Smedjeveckan som SLU anordnar, så har Agroväst - Gröna Möten evenemang där två av våra projekt presenteras i Smedjan. Kom till Smedjan i Skara och nätverka och träffa de som är delaktiga i projekten.

Måndag den 25 september

Hur ser framtiden ut inom biologisk bekämpning?

Ni kommer få ta del av forskning och utveckling av nya produkter såsom biologisk bekämpning och gödselmedel. Inom projektet PestNu vidareutvecklar man tekniker och produkter som bidrar till att minska användandet av skadliga växtskyddsmedel och minskar näringsläckaget i trädgårdsnäringen. 

Anmäl dig kostnadsfritt senast den 21 september
Plats: SLU Smedjan Hernquistsalen, Gråbrödragatan 7, Skara

Torsdag den 28 september

Är du intresserad av grön bioraffinering?

Träffa några i projektet Green Valleys som pratar om hur bioraffinering kan utnyttja gräsmarker till att leverera hållbart producerade energiprodukter och proteinfoder. Vi undersöker klimat- och miljönyttan i regionalt odlade vallgrödor där gräset förädlas till hållbar energi och högvärdigt foder, samtidigt som vi kan utnyttja restströmmarna till nya produkter och foder.

På plats kommer vi att visa biokol och juicepress i labbskala.

Anmäl dig kostnadsfritt senast den 26 september
Plats: SLU Smedjan Hernquistsalen, Gråbrödragatan 7, Skara


Gröna Möten - mötesplatsen för dig inom gröna näringar

Vi använder oss av olika mötesformer såsom fysiska, digitala och även i hybridform där vi ändå förordar fysiska träffar. Förutom välbesökta evenemang har Gröna Möten idag en prenumerationsdatabas med över 2000 prenumeranter som önskar ta del av kommande evenemang. 

Genom Gröna Möten så inspirerar, samlar och förmedlar kunskap till lantbruksföretagarledet, livsmedelsproducenter, rådgivare, andra forskarområden, studenter, agtech-levererande företag. 

Programnyheter

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2024
 Agroväst. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram