Välkommen Emma Hansson - ny VD på Agroväst

Den 11 september tillträdde Emma sin nya tjänst som VD på Agroväst. Emma har många års erfarenhet att driva och leda personal och projekt på både lokal och koncernövergripande nivå.

Närmast kommer hon från Trollhättan Stad där hon är Miljö- och Hållbarhetschef samt biträdande förvaltningschef på Samhällsbyggnadsförvaltningen. En röd tråd från hennes tidigare arbetsplatser är sitt engagemang inom miljö- och hållbarhet.

Vi välkomnar Emma till Agroväst och och ser fram emot att höra om hennes intryck av sin nya arbetsplats efter de första veckorna.

Emma Hansson-VD-CEO | Agroväst

Vad är din upplevelse efter de första veckorna på Agroväst?
- Agroväst är en fantastisk verksamhet, med enormt kompetenta och erfarna medarbetare och partners. Det känns verkligen som ett privilegie att  få vara med och driva utvecklingen inom de gröna näringarna och jag ser  fram emot den tillväxtresa som vi har påbörjat tillsammans.

Vad kan du ta med dig erfarenhetsmässigt från dina tidigare arbetsplatser?
- Jag har jobbat med ledarskap, hållbarhetsfrågor samt innovation och utveckling både inom privat och offentlig sektor under många år, jag tar med mig den samlade erfarenheten och att det är tillsammans som vi skapar resultat.

Hur ser din vision ut för Agroväst?
- Vi har en tydlig vision om att växa och Agroväst ska vara en aktiv och självklar klustermotor för hållbarhet och lönsamhet inom de gröna näringarna i Västsverige. All verksamhet som Agroväst bedriver ska självklart vara behovsdriven och utgå ifrån näringen. Vi kommer att fortsätta att förmedla och binda samman forskning, ny teknik och framgångsrika metoder för att bidra till hållbarhet och lönsamt hos våra kunder.

Programnyheter

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2024
 Agroväst. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram