Ledigt uppdrag på Agroväst

KOMMUNIKATÖR SOM SKAPAR VÄXTKRAFT

Agroväst är klustermotorn för västsvenskt lantbruk med syfte att skapa socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbara lantbruksföretag. Nu söker vi en erfaren kommunikatör som kan driva och utveckla kommunikationen inom våra program- och verksamhetsområden.

Vem är du?

Som person har du ett stort driv, är van vid att prioritera ditt arbete och att jobba självständigt. Du förstår vad det innebär att växla mellan strategiskt tänk och operativt arbete. Du är en van skribent som har förmåga att hitta det intressanta för målgruppen i avancerade texter och sammanhang. Du gillar att arbeta på en dynamisk arbetsplats som ena dagen innebär att vara ute i fält och träffa lantbrukare, och andra dagar att skriva pressmeddelande eller långsiktigt planera kommunikationsstrategier. 

En framtidssyftande arbetsplats där vi tillsammans med lokala, regionala, nationella och internationella partners i utvecklingsprojekt arbetar med stora avgörande frågor för vår livsmedelsproduktion.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer? Kontakta rekryteringskonsult Stefan Larsson på stefan.larsson@nexergroup.com alternativt mobil 0730-846816. Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-11-09. Läs mer här och ansök >>>

Programnyheter

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2023
 Agroväst. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram