Växthus Agtech

Är du morgondagens entreprenör?

Agroväst i samverkan med Lantmännen sätter fokus på morgondagens innovationer inom Agtech. Klimatförändringar, en växande befolkning, nya mattrender och hälsorön ställer allt högre krav på framtidens mat och lantbruk. Därför behövs nytänkande och entreprenörskap. Innovation är nyckeln till en hållbar livsmedelsproduktion och ett livskraftigt lantbruk.

Lantmännens Växthus är en accelerator för åkerns innovationer och alla idéer som rör matproduktion – från jord till bord. Entreprenörer med en affärsidé inom Agtech ges nu möjlighet att utveckla sina idéer i Lantmännens Växthus, som under våren 2018 drivs tillsammans med Agroväst.

Har du utvecklat en ny teknik som är är intressant för lantbruket? Är du en lantbrukare som löst ett problem på din gård och vill ha hjälp att skala upp det till en affär?
Vi tror på att framtidens jordbruk är digitalt!

Vi söker er

- Ni som har en idé eller lösning för det svenska lantbruket.
- Ni som vill förbättra er affärsmodell eller optimera er prototyp genom att testa den tillsammans med våra experter och/eller på marknaden.
- Ni som redan har en produkt på marknaden och behöver stöd och nätverk för att expandera er verksamhet.

Programmet innehåller övningar inom säljteknik, presentationsövningar, affärsutveckling, immaterialrätt och teamutveckling – men också diskussioner och inspirationsföreläsningar. Under programmets gång kommer du att få testa din idé på personer med kunskap om branschen, samt knyta kontakter med både kursdeltagarna, Lantmännen, DataVäxt och Agroväst. Du får även en mentor som hjälper dig framåt under resans gång. Programmet är kostnadsfritt, du betalar endast dina egna resor till och från workshoparna. Du behåller självklart alla rättigheter din idé!

Anmäl dig senast 17 december 2017

Växthus Agtech drar igång under våren 2018 med sex utbildningstillfällen i Skara och Stockholm.

Anmäl dig via länken här >>>

Kontaktuppgifter till samverkanspartner Agroväst:

Mats Emilson, VD
mats.emilson@dev.agrovast.se
Tel: 0706-70 03 00

Kontaktuppgifter till programansvariga för Lantmännens Växthus:

Jakob Söderström, Innovation och affärsutveckling Lantmännen R&D
Tel: + 46 10 556 10 59
jakob.soderstrom@lantmannen.com

Emma Nordell, Innovation och affärsutveckling Lantmännen R&D
Tel: + 46 703 87 47 82
emma.nordell@lantmannen.com

 

Programnyheter

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2023
 Agroväst. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram