Ny verksamhetsledare för Energigården

20161006

Ronnie Hollsten tillträder som ny verksamhetsledare för Energigården. Ronnie har många års erfarenhet av arbete och projektledning inom energi – och miljöområdet. Närmast kommer Ronnie från det egna bolaget där han har arbetat med hållbarhetsfrågor mot kommuner och det privata näringslivet.

– Jag ser framemot att få leda verksamheten inom Energigården, att få vara en drivande kraft och resurs för lantbruket i det viktiga hållbarhetsarbetet där vi bland annat ska arbeta för att bli fossiloberoende. Min drivkraft är att vi tillsammans ska hitta hållbara lösningar som samtidigt är lönsamma, säger Ronnie.

Ronnie delar sin tid mellan Energigården och det egna bolaget där han bland annat jobbar med frågor om hållbart samhällsbyggnad.
Ronnie är bosatt i Kvänum med fru och två barn. Sin fritid ägnar han åt byggprojekt, han är också engagerad som ungdomsledare i Jung-Kvänums idrottsförening.

Välkommen till Agroväst!

Programnyheter

Nyhetsarkiv

© 2017 - 
2024
 Agroväst. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram